Site name

Gojković: Čelično prijateljstvo Kine i Srbije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsednik Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Džang Deđijang konstatovali su na današnjem sastanku da su bilateralni odnosi Srbije i Kine veoma dobri i da su u poslednjih nekoliko godina na istorijski visokom nivou.

3

Piše: FoNet

Beograd 16. jul 2017. 20:08

Foto: Fonet

Gojković je ocenila da je Memorandum o razumevanju između dva parlamenta, koji su potpisali posle sastanka, "još jedan korak potvrde čeličnog prijateljstva" koje je uspostavljeno zahvaljujući politici i rukovodstvu dve države.

Pridajemo veliki značaj razvoju saradnje i prijateljstva sa Srbijom i spremni smo da sa srpskom stranom dalje učvršćujemo temelj međusobnog političkog poverenja i produbljujemo svestranu uzajamnu korisnu saradnju, na dobrobit naroda dve zemlje, rekao je Deđijang.

On je istakao da je cilj da se ostvaruje zajednički prosperitet, da se doprinese ubrzanom razvoju naših odnosa i okrene nova stranica u saradnje Kine i Srbije i Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dule

17. jul 2017.

Naravno da je čelično partnerstvo, kad ga održava naš bivši predsednik ,vrli kosmopolita i poliglota, juče student, danas penzioner, znamo svi o kome je reč.

Nenad Markovic

17. jul 2017.

Gradice Maja AUTOBUSKU STANICU u Snagaju. I to od svojh para.

Praziluk zemlja!

18. jul 2017.

Због кинеског Смедерева,Србија се удаљила од ЕУ,која одавно критикује јефтин "кинески" челик од српског зарђалог отпада!