Site name

Nova muzička čarolija Viva Vox-a

Viva Vox hor koji ne prestaje da nas iznenađuje svojim obradama, ovog puta nas vodi kroz muzičku čaroliju numerom koju je prošle godine snimio za božićni album čuvene izdavačke kuće Sony.

Piše: Danas Online

Beograd 24. decembar 2017. 17:27

Nova muzička čarolija Viva Vox-a

Popularni hor iz Srbije našao se među nekoliko izvođača sa ovog prazničnog CD-a za tržište Austrije, nakon učešća u najpopularnijem takmičenju horova Javnog servisa ORF – Die große Chance der Chöre.

Samo desetak dana nakon Star Wars spektakla kojim je Viva Vox oduševio Srbiju i fanove planetarnog hita širom sveta, stiže novogodišnji poklon  novi spot za jednu od najpoznatijih božićnih pesama “Let it Snow”.

Ovaj novogodišnji spot nastao je u saradnji sa Red & Blue studijom, što je već treći zajednički projekat ovih mladih umetnika, nakon spotova za muziku iz filmova “La La Land” i “Star Wars”. Muzičku produkciju, kao i na svim prethodnim izdanjima hora, potpisuje ATTIC studios.

Ukoliko vam je potrebno još malo čarolije da začini praznike, dočekajte Novu godinu sa Viva Vox-om na gradskom trgu u Somboru. Do tada, udobno se smestite, otvorite poklon koji je Viva Vox ostavio ispod vaše jelke i zamislite želju za novu 2018!

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.