Site name

Optužnica protiv Medojevića

Specijalno državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv lidera Pokreta za promene Nebojše Medojevića kome se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca u produženom trajanju.

3

Piše: FoNet

Podgorica 14. novembar 2017. 18:15

Foto: Boris Pejović/EPA

Na sajtu Višeg suda navodi se da su i D.V., Ž.Ć., G.K., I.P., P.D., L.R., V.B., N.J., A.S., i M.J osumnjičeni za stvaranje kriminalne organizacije i izvršenje produženog krivičnog dela pranje novca, prensoi RTCGR.

Dodaje se da će ročište radi ispitivanja i ocene zakonitosti i opravdanosti optužnice biće zakazano u zakonskom roku. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Djekna

14. novembar 2017.

Ostala Milu predzadnja alternativa: da svoje politicke protivnike lazno optuzuje i tamnici. Nadamo se da nece piceti da ih ubija kao Slobo! Dotero je Milo cara do duvara.

Milivoje Radaković

15. novembar 2017.

"... da svoje politicke protivnike lazno optuzuje i tamnici." A, Vi kano znate da je ovi nevin? Možda bih ja i podelio Vaše sumnje u politički progon, Đekna, ama ne verujem da bi drug Milo politički progonio opozicionare koji ne mogu da sakupe dovoljno podrške niti koaliciju za pobjedu...

***

15. novembar 2017.

"Dotero je Milo cara do duvara."...Jeste, ispunio je sve što je najbolje mogao za CG, pokazao da postoji način da se mirno i trezveno vodi zemljica i odvede daleko od primitive i nesreće. Pobedio nacionaliste i lažne demokrate. Ali eto, Đekna još nije umrla i bezuspešno i beskorisno cmizdri iz tame.