Marko Bastać Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Vesić je, kako ističe Bastać u pisanoj izjavi, započeo proces otimanja SRPC „Milan Gale Muškatirović“ u kome se trenutno ralizuje šest besplatnih programa sa više od 27.500 korisnika, dok je ukupan broj posetilaca veći od 260.000 ljudi.

„Ovaj svoj plan namerava da ozvaniči odlukama Skupštine grada Beograda, koju opozicija bojkotuje. Opravdanje za svoj osvetnički čin, večiti zamenik Vesić Goran pronalazi u dugovanjima dorćolskog sportskog centra prema javnim komunalnim preduzećima. U svojim obrazloženjima, večiti zamenik zaboravlja da kaže da je pomenuti dug direktna posledica otimanja teniskih terena i prihoda koje je po osnovu njihovog rentiranja ostvarivao centar. Opština je pokušala da naplati potraživanja od pravnog lica koje koristi teniske terene, a onda se pojavio grad Beograd sa stavom da korisnik ne mora ništa da plaća“, navodi Bastać.

Na ovaj način, dodaje Bastać, SRPC „Milan Gale Muškatirović“ je oštećen za iznos koji prelazi dva miliona evra, što je tri puta više nego što iznose potraživanja gradskih komunalnih preduzeća prema centru.
Ovo ne smemo dopustiti.

„Pozivamo građane da zajedno branimo naš „Gale“ od večitog zamenika. Nas ipak ima više i to ćemo i dokazati“, dodao je Bastać.

Povezani tekstovi