Centar Beograda zatvoren dva dana 1Foto: Tijana Ivanović

Zbog dolaska ruskog premijera Dimitrija Medvedeva, ali i drugih manifestacija u Beogradu, doćiće do izmena u saobraćaju, a sam centar Beograda biće zatvoren u subotu i nedelju.

Sletanje ruskog premijera na beogradski aerodrom planirano je za oko 12 sati, a tokom dana će zbog njegovog odlaska u Narodnu skupštinubiti zatvoreni potez od Palate Srbija, Brankov most i Terazijski tunel. Oko 17 časova, kada Medvedev odlazi na Novo groblje, biće zatvorene ulice Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova i Mije Kovačevića, a potpuna blokada tih ulica očekuje se i oko 18 časova kada će se delegacija vratiti do Palate Srbija.

Biće blokiran i deo Novog Beograda, posebno oko Palate Srbija, ali i Sava centra gde u 20 časova počinje svečana akademija povodom 75 godina od oslobođenja Beograda, javlja N1.

U kasnim večernjim časovima očekuje se zatvaranje autoputa duž cele rute od Sava centra do aerodroma zbog odlaska ruskog premijera.

Centar Beograda biće zatvoren i zbog manifestacija „Dani slobode“ i „Pešački vikend“ zatvaraju Ulicu Kralja Milana, Terazije i Kolarčevu. Tokom priprema za održavanje manifestacije „Dani slobode“ od sinoć, osim za vozila javnog gradskog prevoza, za saobraćaj će biti zatvorena i ulica Makedonska do Dečanske. Do ponedeljka u četiri časa biće ukinute i izmenjene neke linije gradskog saobraćaja.

Povodom „Dana slobode“ u Beogradu će se 20. oktobra održati memorijalni defile s početkom u 12 časova.

Do ponedeljka u četiri časa biće ukinuta linija 22A. Trolejbusi 21, 22 i 29 i autobuska linija 31 voziće skraćeno. Trasu su promenile i linije 24, 26, 27, 37, 43, 44 i 96 kao i mini-bus linije E2 i E9.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Centar Beograda zatvoren dva dana”

  1. re: Centar Beograda zatvoren dva dana

    Pa, postoji metro, a u krajnjem slučaju postoje teleportacija i leteći automobili.

  2. Proslava oslobodjenja zatvaranjem centra grada…! E pa ovo samo Srbin moze da odgonetne… ?! Kakva simbolika,uz razrusene ulice…Patrioti,ce verovatno proslaviti u Batajnici, TC Usce i u krugu porodice i po vikendicama…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.