Narodna stranka: Vesić ponovo slagao stanare Bloka 37, Šapić se skriva 1Foto: BETAPHOTO/ BEOINFO -Beta/Milan Obradović

Gradski odbor Narodne stranke Beograd pozvao je predstavnike vlasti u Beogradu, Gorana Vesića i Aleksandra Šapića „da prestanu da radi na štetu stanovnika Novog Beograda“.

„Dok zamenik gradonačelnika Goran Vesić voli da daje obećanja koja skoro nikad ne sprovodi u dela, kao u slučaju lažne obustave radova u Bloku 37, tako je s druge strane njegov novi partner dr Aleksandar Šapić šampion u nečinjenju ničega korisnog što se direktno tiče Novobeograđana“, navodi se u saopštenju.

Oni su upozorili u svom saopštenju „pomenuti dvojac“ da svojim „duplim pasovima činjenja i nečinjenja brutalno narušavaju kvalitet života na Novom Beogradu i bezbednost njegovih stanovnika“.

„Poručujemo komšijama iz bloka 37 i svim Novobeograđanima da će Narodna stranka biti uz njih u borbi za očuvanje elementarnih uslova života na Novom Beogradu“, navedeno je u saopštenju gradskog odbora Narodne stranke Beograd.

Građani nezadovoljni gradnjom u Bloku 37 na Novom Beogradu i sinoć su se okupili u Bulevaru Milutina Milankovića kako bi iskazali protest zbog izgradnje u svom komšiluku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.