Tirnanić i Tijanić dobijaju ulice u Beogradu 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajkovic

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će Skupština grada na sednici u ponedeljak, na predlog Urduženja novinara Srbije, doneti odluku da novinari Miroslav Miro Radojčić, Predrag Milojević, Bogdan Tirnanić i Aleksanar Tijanić dobiju ulice u Beogradu.

On je za TV Hepi rekao da će ulicu, na predlog Jugoslovenske kinoteke, dobiti osnivač Festa Milutin Čolić i Dinko Tucaković, kao i Dragan Sakan, začetnik marketinga u Srbiji i regionu, preneo je Beoinfo.

Vesić je rekao da će se na sednici naći i njegov predlog da Milan Vukos, potpredsednik Skupštine grada u vreme Branka Pešića, dobija ulicu.

Beograd će u ponedeljak dobiti i Briselsku ulicu, a čim prilike zbog epidemije korona virusa budu dozvolile biće potpisana povelja o bratimljenju dve prestonice, rekao je Vesić i dodao da će uskoro ulice u Beogradu dobiti i Beč i Varšava.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Tirnanić i Tijanić dobijaju ulice u Beogradu”

  1. Zašto Tijanić? Zar zato što je, kako je sam napisao „morao da bude Kvazimodo – i ružan i grbav, ali da zvoni jako da se daleko čuje’?
    Nije morao. Druge je prosto bilo stid da gaze i olajavaju, ljude koji nemaju mogućnost da mu odgovore, samo zato što je to neko od vlastele od njega to tražio.
    Ajde da razumem da on nije bio svestan da je bahat, neškolovan i primitivan… Ali, kako Vesić i ekipa nisu toga svesni?

  2. Hajde neki od navedenih i zasluzuju, ali zasto Tijanic da dobije ulicu, samo je zlo radio i govorio?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.