Popović (SSP): Ispitati gde je 626 miliona koje je Grad uplatio za gradnju žičare na Kalemegdanu 1Foto: BETAPHOTO/ MILOS MIŠKOV

Predsednica Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas kao dobru vest što je Upravni sud poništio građevinsku dozvolu za žičaru na Kalemegdanu i navela da je neophodno ispitati gde je završilo 626 miliona dinara koje je grad uplatio izvođaču radova na ime avansa.

„Oni koji su potpisali ovu uplatu moraju da odgovore ko im je naredio da izvrše tu uplatu i kada će i kako novac biti vraćen u budžet grada“, rekla je Popovićeva.

Ona je navela da je pre samo nekoliko nedelja savetnici predsednika Srbije na izjavu da će žičare na Kalemegdanu biti, odgovorila da se to neće desiti jer su Beograđani spremni da brane svoj grad.

„Ovo je samo još jedan dokaz da ni gospođa (Suzana) Vasiljević, baš kao ni (Goran) Vesić ni (Aleksandar) Vučić, ne razumeju da Beograd nije njihov plen, već grad svih nas koji ga volimo i u njemu živimo“, rekla je Popović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.