Da li će prvi "Dani vode" u Zrenjaninu dočekati i smenu gradonačelnika? 1PUF Foto: M. P.

Kako Zrenjanin tradicionalno ima već jednu  manifestaciju „Dane piva“, a nema više svoju pivaru, Fantomi su smatrali da bi iz istih razloga (nepostojanja ispravne vode za piće ) bilo dobro organizovati još jednu sličnu manifestaciju “ Dani vode” . Program „DANA VODE“ odvijaće se  u tri dana od 08.07.2019 do 10.07.2019.godine na gradskom trgu ispred SO Zrenjanin.

Prvog dana 08.07.2019.godine od 17h predvidjeno je postavljanje šatora ,a program prvih “Dana vode” zvanično će biti otvoren od 19h. PUF poziva sve gradjanje koji imaju šatore da ih slobodno  ponesu, i time se  kvalifikuju  za takmičenje u brzom ispijanju zrenjaninske vode. Poslednjeg dana biće proglašenje pobednika ove manifestacije pod nazivom “najveći lažov”, i time bi se i zatvorili prvi „Dani vode“ u Zrenjaninu.

NAPOMENA: Po saznanjima PUFa iz proverenih izvora fabrika vode može u roku od 48h da se pusti u funkciju,što demantuje sve režimske tvrdnje da se čekaju nekakvi dihtunzi i razni rezervni delovi iz inostranstva. Šta i ko se čeka da Zrenjaninci dobiju vodu za piće?

PUF!

Milan Pernat i Miljan Čičić