O čemu Vučić zapravo pregovara u Briselu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. I kad kritikujes moras se pripremiti argumente bar toliko koliko se spremao onaj koga kritikujes. Inace argumenti kritike izgledaju mlako

  2. Boško nije obavešten da Koštunica nije bio obvešten da se Kosovo ne brani sedenjem u kabinetu. Dok ga je Đ izvukao iz kabineta ode Kosovo, koliko god abolirali radikale i socijaliste za gubitak istog – naravno, osim u UN gde je Kosovo i dalje u sastavu SR Jugoslavije…. Kosovo nije Albanija ali nije ni Srbija. Kosovski problem nema analogije u svetu i zato se može rešiti samo na kosovski način. Srbija mora da se angažuje u kreiranju države Kosovo jer što se više angažuje Kosovo će biti više i srpsko. Sever Kosova da ima autonomiju poput one Kosova od 1974 do 1988 u SR Srbiji, zajednica srpskih opština južno od Ibra, eksteritorijalnost manastira i restitucija crkvene imovine, priznanje, ulazak u EU (zajedničk sistem bezbednosti) i u UN. Naravno, problem je sve samo ne nerešiv – jer svi se problemi mogu rešiti iako nam se iz naše skromne lične perspektive čine beskrajnim. Prekriju ih neki drugi problemi a ti prvi problemi se nekako reše, ispare, demografski, prekrije ih koruptivna jalovina…. Ostalo je populizam, svi će tako govoriti dok se ne uspentraju na vlast a onda će svako pomalo, te Kumanovski, te CEFT-a, te Brisel, a koliko su samo ličnih nerešivih problema rešili u mimohodu….

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Crnina u tunelu na "Milošu Velikom" 7

Crnina u tunelu na „Milošu Velikom“

Vozeći auto iz Beograda prema Arilju savršenim autoputem "Miloš Veliki" prolazim kroz nekoliko tunela osvetljenim i odozgo i sa strane, što doprinosi sigurnoj i prijatnoj vožnji. Pravo letnje vreme, sunce sija punim sjajem. Posle Čačka u Ovčarsko - kablarskoj klisuri, upadoh u potpuno neosvetljen tunel.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.