Strah od dijaspore

Nekadašnje Ministarstvo za dijasporu koje je potom svedeno na Kancelariju za dijasporu a onda na Upravu za dijasporu pri Ministarstvu spoljnih poslova već gotovo dve godine nema direktora niti zamenika direktora
Slabo interesovanje Vlade Srbije za srpske iseljenike koji žive širom sveta

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Odlicna analiza stanja sadasnje vlasti i dijaspore,autor je dobar poznavalac srpske dijaspre.Nadam se da ce neko iz vlasti procitati ovu analizu i preduzeti nesto na ozdravljenju odnosa sa dijasporom.

  2. Korektna analiza, ali kao da je gos. Kis ministarka za dijasporu, a ne na celu Matice- NVO koju je Vlast skinula sa budzeta i koja funkcionise samo zahvaljujuci aktivnostima pojedinaca.

  3. Autor teksta je potpuno u pravu.Mi,Dijaspora smo spremni da saradjujemo sa Vladom bilo koje boje uz uzajamno postovanje sto je obavezno zacdobru saradnju.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Kako me je udario desničar 7

Kako me je udario desničar

Hteo je da me nokautira preksinoć jedan levijatanac. Srećom, opalio me je po ruci i izbio mi telefon kojim sam ga snimala i uživo prenosila na Fejsbuk stranici lista u kojem radim – Danasa.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.