Toksična politika – kineske investicije i ekološka degradacija

Ostavite komentar

  1. Da rezimiramo, istu tehnologiju i postrojenja koju je koristio US Still sada koristi HStill, ali je ona ranije bila ekološka a sada nije?! Gradjani Bora, koji su decenijama bili izloženi mnogo goroj tehnologiji prerade rude, za tri godine prisustva kineske kompanije već žive 10 godina kraće?! Zar vam malo ne para uši već diskutabilna formulacija „kineske investicije“, i za šta se vi to stvarno zalažete?

  2. Требало би да знате да није до Кинеза, већ до државе.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Tajni putevi vakcine sputnjik V kroz Torlak 8

Tajni putevi vakcine sputnjik V kroz Torlak

Na samom početku pandemije virusa korona, u februaru 2020. godine, tadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar je obradovao uplašenu naciju izjavom da, ako bude trebalo, Srbija može sama da proizvede vakcinu protiv korona virusa jer imamo stručnjake i ustanove koji to znaju da rade.

Naslovna strana

23. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.