Vlada nacionalne propasti i sramote: Lični stav Milojka Pantića

Ostavite komentar


  1. Genijalno! Vlada nacionalne propasti I sramote, falsifikatora, polupismenih ljudi! Bruka I seamota! Bravo Milojko!

  2. Svaka je na mjestu rec,ali dzaba kada narod veruje u mesiju i dar sa neba.A kada je velika muka govori da ga to ne dotiče i ne zanima.

  3. Bravo Milojko! Ovako i još mnogo, mnogo gore, ali nažalost srpski narod je prestao da vidi, da čuje, da misli…

  4. Nevjerovatno da i uvazeni Pantic a i drugi prelaze olako preko crucial facts a to su predst lok izbori u Srbiji i ni da ih pomenu, a na kojima nazalost ni dalje jasnog i nepokolebljivog stava opozicije sta i kako dalje, niti opcija sta i kako nama koji drukcije vidimo drustvo naciju/drzavu/ srpstvo raditi u cilju promjene ne vlasti jer oni su taki kaki su vec NAS drukcijih od njih, jer bez tog zajednickog koncepta nema prave pobjede pa sve i da je opozicija vaka kaka je (Bog da sacuva) i relativnp pobijedila proslog Dec, pa pobijedila je i 5 Oktobra i, I STA, sta se desilo poBogu, nista, nista pod Bogom milim nije se desilo, zato apelovati (a jos ima vremena), ili svi (ali sa stavom) ili niko, pa il opanci il obojci, propali smo svakako vaki kaki smo

  5. Nisu Hrvati, Muslimani i Albanci ubijali Srbe u Srbiji jer nisu mogli a ne zato što nisu hteli. Neka Milojko odgovori ko je ubijao srpski narod po Hrvatskoj, Bosni i KiM

  6. Има Милојко још једна варијанта. Бежанија (не она новобеоградска, већ она у правом смислу речи).

  7. Bravo Milojko, svaka Ti je na mestu, mrak se nadvio nad Srbijo, tuga do neba!!!

  8. Milojko vremenom stasao u pravog „intelektualca“ na nivou Dnevnog avaza. Bravo.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.