Igra velikih brojeva

Povodom pravnog stava Vrhovnog kasacionog suda o troškovima kredita

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vas kolega Zivkovic juce u jednoj emisiji na tv izneo potpuno suprotno tumacenje stava VKS za obradu kredita. Zasto misljenje za nkosk nije upitno? Da li to znaci da banke po Vasem misljenju to mogu da rade?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Reakcije

Draža Mihailović je ratni zločinac 7

Draža Mihailović je ratni zločinac

Postalo je već zamorno osvrtati se na uporne manipulacije i falsifikate neočetnika i monarhista, ali pošto su u gore pomenutom tekstu g. Mihailović i njegova organizacija Pokret za obnovu Kraljevine Srbije uputili, preko Danasa, oštro upozorenje medijima da paze kako pišu o Draži i vode računa o sudskim odlukama, neophodno je još jednom ukazati na materijalnu istinu i pravo stanje stvari.

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.