Sve je dobro što se dobro svrši

Reagovanje na tekstove Aleksandra Jakšića "Univerzitetska porodica Topalović" i Branislava Boričića "Niz neistina o meni" (Danas, 22. april)

Ostavite komentar

  1. Ah, ta zavisnost od vlasti. U Srbiji je vlast iznad droge. Pogledajte Vucica, Tadica, Seselja, Palmu, Dacica, Krkobabu, Draskovica, ovoga Boricica, onog bivseg dekana Pravnog fakulteta Simu Avramovica, bivseg kragujevackog prorektora Branislava Jeremica, onog dekana Fakulteta tehnickih nauka Rada Doroslovackog… Oni bi se od vlasti mogli odvici onom netodom kojom je onaj kaludjer odvikavao od droge razne teske zavisnike od droge.

  2. Zaista ne verujem da bi Vam iko uzeo za zlo kada biste razmenili adrese, telefone, imejl adrese i nastavili da se dopisujete i ‘nadmudrujete’ van stranica Danasa. Hvala unapred!

  3. Ne znam zasto Danas objavljuje ovakav tekst? Sam autor kaze da se ovde ne radi o “izmisljenom plagijatu” njegove zene, vec o “liku i (zl)odelu” dekana Boricica. U drzavi gde zivim to se zove atentat na karakter. Tu se zbog plagijata daju ostavke, u Srbiji pravi afera i brani neko za koga je utvrdjeno da je plagirao. Muz brani zenu i ne bira sredstva da moralno diskredutuje protivnika, kao da mu je zena neuka i nemocna sama da se brani, sto je krajnje neukusno, da ne kazem komicno. Ovakve paskvile ne prilice Danasu.

  4. Sad je Boričić kriv zato što je Danica Popović stranice teksta Stojana Babića predstavila kao svoje? Ne služi na čast ni „Danasu“ da objavljuje ovakve napade.

Ostavite komentar

Reakcije

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.