Univerzitetska porodica Topalović

Odgovori na tekstove profesora Borisa Begovića o slučaju profesorke Danice Popović

Ostavite komentar

 1. Ovaj momak me oduševljava. Koncano se našao neko ko će umisljenim univerzitetskim profesorima intelektualno da se suprostavi. Živ bio sine!

  1. Зашто ми морамо овде да читамо радикалске памфлете? Чему простор оваквима у Данасу? Разумем различитост мишљења, али дечко треба да пише у Информеру, где му је и место.

   1. Zabraniti onima koji misle drugacije da govore?! To je jedini nacin da Vi budete u pravu?! Tipican nacin shvatanja demokratije svih srpskih moralnih gologuzana i intelektualne sirotinje.

 2. ovog momka za republičkog javnog tužioca! Savamalu bi resio do prve plate.

  1. Не би он решио Савамалу чак је не би ни решавао јер је из исте екипе која је и незаконито рушила по Савамали. Ипак, у овом случају је изгледа у праву – професорка Поповић се сама наместила и сада јој следују врло непријатне последице. Ту не помажу бесмислена писања њеног супруга јер су чињенице прилично сурове у овом конкретном случају.

 3. Univerzitet je postao leglo porodicnih klanova i to manje vise znaju svi. Zreli su za totalnu reviziju svih pozicija kao uostalom i vecina institucija kod nas.

  1. A, da li je to sramota? Ili, neka velika mana? Čovek je glup, zar ne? Umesto da bude „DEGELAT“, Veljka Belivuka, on se „zaleteo“ na Skupštinu?!

 4. jedva čekam da padne ova diktatura pa da ovakvi likovi dožive košmar kada shvate da su sami sebe obeležili za ceo život zato što su bili klasični bekičmenjaci i sluge režima. Onda će biti kasno a njegova sudbina će biti tužna. Da sam na njegovom mestu upisao bih neki zanat da makar imam od čega da živim sutra kada prvorođeni ode na „istorijski otpad“.

 5. Zasto se ne prizna plagijat profesorke, ako je ucinjen?Zasto je odmah za sve kriv neko ako je profesorka ucinila delo?To je pomalo tuzno i ruzno je sto pomenuta profesorka odmah, kao uvredjena i ostavljena svalerka, ustaje protiv svega sto je vezno za njenu zemlju i stavlja se na stranu politike?Meni je to tuzno i jadno.Uz duzno postovanje njenog profesorskog imena i zvanja, ali je nejn naucni opus skroman za instituciju na kojoj je profesor.Mislim da to mesto zasluzuje vise naucnih radova i naucnog angazovanja.Vreme koje gubi u politici je izgubljeno za sopstvenu edukaciju i pruzanje vise znanja studentimaTreba se manuti Resavske skole i nikad se nesme biti gresan prema kolegama i kad oni umru.

Ostavite komentar

Reakcije

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.