Znam ljude koji su već platili

Odgovor reditelju Zdravku Šotri na tekst "Znam čoveka koji bi to dobro platio" (Danas, 5. mart)

Ostavite komentar

 1. Hteli ste nova lica na politickoj sceni Srbije?
  E to je Valentina Rekovic.
  Dobro dosla.

  1. Mico, tvoj nadimak sve govori. Samo ludak i bot mogu nesto ovako izjaviti. Neka ti je sa srecom u daljem ludovanju i botovanju, nagradice te AV prvom prilikom (ali da znas da nisi zasluzila vise od sendvica, delujes nesigurno i kontradiktorno… sedi, mrsva dvojka).

   1. Ni tvoj nadimak nije nista bolji. Cak je mozda i gori… A sustina je jasna, data je u recenici “Vučić govorom mržnje po principu svi protiv mene su Đilasovi, Đilas bojkotom po principu svi protiv bojkota su Vučićevi“. Ko je shvatio, shvatio, ko nije, ko mu je kriv!

 2. Sotra je shvatio sustinu,prozreo je sve.Tekst ove studentkinje ,u stvari odgovor Sotri,po stilu i sadrzaju nije na intelektualnom nivou.Ocigledno je da nije ista ruka pisala ovaj i prethodni tekst.

 3. Rekla je da će da donese bojkot u Skupštinu. Ja mislim da će pre da donese bojkot u Zadrugu. Željko, šta čekaš?

 4. Bravo! Tako treba. Gosn bi trebao da isprica gradjanima kako zaista funkcionise finansiranje serija i filmova od strane RTS. Prvo neka pogleda kako je doprineo ovoj situaciji, mislim najvise u kulturnom i ekonomskom smislu, nije moguce da nema njegovog doprinosa.

 5. Ja sam bio 1 od 5 miliona ,zbog Vas sam izasao na ulicu a ne zbog opozicije.Ali Vi ste za tako kratko vreme postali gori nego opozicija.Slagali ste,obmanuli ste nas ,prevarili i sad glumite fikus AV.Necete preci cenzus

 6. Šta je sa tobom, devojčice? Zar stvarno veruješ u to da ćeš TI nešto da promeniš??? Ako veruješ, onda stvarno mnogo NE ZNAŠ! SAZNAJ DEVOJČICE!!!

 7. brzo se uklopila u vučićev stil bavljenja politikom. ali džaba, kada pogazite sopstvenu reč onda ona više nikom ništa ne znači.

 8. Kako Te nije sramota. Tebe i tvoje pajtose niko nije hapsio već one koji nisu više sa vama i protiv su izbora. Lepo je doći u veliki grad i naći mesto pod skutima vlasti. Ko će da se vraća u zabit da čuva ovce. Samo mi nismo ovce već draga devočice ti si ovčica koje će brzo izgladneti.

 9. Šotra neka ide u dvopartijsku američku demokratiju ako mu je to dobro a decu neka ostavi na miru. Kad njega ispendreče neka priča o cenama, ovako samo pokazuje da je i on podlegao izbornim strastima.

 10. Ova devojka je za vas antibotove pojam obrazovanosti, kulture i morala. Ne bih i Šotru da tu trpam, zaleteo se čovek i on će to shvatiti, ali vi nikad. Nigde pozitivnog komentara, je li i administratore zahvatilo antibotovsko ludilo?

 11. E, d e c o ! ZA kaj, mrete u zablude …. bre ! TREBATE NAM za Ustanak !

 12. Zasto … ? Deco … za kaj ste se zaprdavili a ja stari nisam sa vama i za „vas“ ?

 13. Jao, deco, učinilo vam se da ste jako važni. Nemate pojma ko odlučuje o vama. To su iskusni i prevejani tipovi koji su studirali Miloševićeve i Šešeljeve akademije prevara. Popiće vas k’o ‘ladnu vodu. Možete i drugim putem. Kao Čeda i još neki Otporaši. Tu vam treba veština da dobro naplatite. Da ostanete dosledni idealima, koje valjda imate… Ni govora.

  1. Ta “deca“ bar nesto pokusavaju da urade, a ne da samo kenjaju po srpskim portalima, k’o ovi “iskusni“ matorci… Svi ste vi matori nekakvi genijalci, zato mladost i bezi iz ove Srbije, glavom bez obzira.

 14. Ova studentkinja kao hvata zalet da postane politicarka. Tesko da ce uspeti ako joj se ne pomogne .“odozgo“

 15. Devojčica je osetila da ju je opozicija izradila, te u jednom trenutku poželela revanš. To tako uvek biva. Tri Srbina, dve partije, a u preferansu – ako izabereš pravu stranu – eliminišeš onog trećeg.
  U borbi šahista i igrača preferansa, devojčica ima šanse da se provuče.
  Trideset godina se vucaram po izborima i naučio sam da ostvarenje pravde, kamoli ideala, nema.
  Iako veruje u bojkot, želja prevarene žene za osvetom, mnogo je jača.
  Iskren da budem moje simpatije su na njenoj strani, jer je ponuda na političkom tržištu, nikad jadnija, iako se radi o situiranim igračima na obema stranama.

 16. Nezrela, neubedljiva i nedorasla velikim ambicijama ! Ona treba jos da poraste za Skupstinu , to nije Mesna zajednica ! Obmanula je gradjane koji su setali, iznenadnim zaokretom, kao dete kad se naljuti !I podelila ih !

Ostavite komentar

Reakcije

Od kanona do kanonada 7

Od kanona do kanonada

Čitajući članak "Skoplje najavilo pregovore sa SPC" tražio sam i u vrhu i u dnu strane obaveštenje da je reč o plaćenom oglasu.

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.