Advokati Belingara i Bastaća: Nismo novinarima dostavili izjave, neko ugrožava istragu 1Foto: Advokatska komora Beograda

U današnjem izdanju dnevnog lista Srpski Telegraf objavljene su izjave koje su naši klijenti Dejan Stojanović, Andrej Belingar i Marko Bastać dali u prostorijama Uprave kriminalisticke policije u subotu 14. decembra, saopštila je danas advokatska kancelarija Ružić – Spahović.

Kako navode iz kancelarije, izjave su objavljene uz objašnjenje da su dobijene od advokata jednog od saslušanih.

„Advokatska kancelarija Ružić-Spahović izjave svojih klijenata nije prosledila nijednom mediju. Nisu ih objavili ni naši klijenti. Dakle, jedino tužilaštvo ili policija su mogli da ih proslede novinarima. Pitanje je ko od njih i zašto radi ovakve stvari koje direktno ugrožavaju istragu“, pitaju se iz advokatske kancelarije.

Da podsetimo, Marko Bastać je posle saslušanja izjavio da se po pitanjima koja su mu postavljali „jasno vidi da su ga tretirali kao osumnjičenog„.

Montirani proces protiv mene se ubrzava jer se vlast raspada pod pritiskom afera, kaže Marko Bastać za Danas komentarišući to što je mesec i po dana posle optužbi na njegov račun pozvan da da izjavu. On je to učinio protekle subote u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Advokati Belingara i Bastaća: Nismo novinarima dostavili izjave, neko ugrožava istragu”

  1. Potrebno je razjasnjenje da li je prikazivanje davljenja kuma direktan prenos trenutka stvarnog davljenja , rekonstrukcije dogadjaja ili je u pitanju odlozeni prenos.U svakom slucaju trebalo je najaviti horor momente kako bi se mladji do 16 godina i bakice sa slabostima srca zastitili.Ovde je ukljucen i mocni Sarapin glas.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.