Foto: sns.org.rs

Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čoveka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće, naveo je Babić u saopštenju.

„Iako sam bio samo saputnik, dodao je, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku“, navodi se u saopštenju,

Babić je istakao da mu, kao naprednjaku i funkcioneru stranke čiji je predsednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikakav poziv, ni naredba.

Znanje, ali i moral, odgovornost i, pre svega, ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsednik i ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti, rekao je Babić. Prema njegovim rečima, to je razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Vučićem, pravi u društvu i državi.

Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo. Budućem direktoru Koridora Srbije želim uspeh u radu i što manje teških momenata, a predsedniku, stranci i Srbiji stojim na raspolaganju, poručio je Babić.

Povezani tekstovi