Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu 1Foto: Medija centar

Mnogo teksova je napisano o meni, ali sada prvi put reagujem jer mi se udara na porodicu, izjavio je danas glumac Dragan Bjelogrlić i poručio da ko god to radi treba da zna da se nije uplašio i da spremno čeka dalje udarce.

Sve otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte porodicu, decu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj ličnosti, politčaru, funkcioneru sa bilo koje strane, rekao je Bjelogrlić na konferenciji za novinare.

Bjelogrlić i pravni zastupnik njegove porodice advokat Goran Draganić sazvali su konferenciju za novinare povodom pisanja Srpskog telegrafa o udesu koji je njegov sin Aleksej skrivio pre 14 meseci.

Uvek sam bio slobodan čovek, govorio sam slobodno i neću to prestati, rekao je Bjelogrlić.

On smatra da su tekstovi objavljeni 14 meseci posle saobraćajne nezgode objavljeni u trenutku kada je gostovao na tribini dnevnog lista Danas i govorio o stanju u društvu, posle gostovanja u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i kada izlazi druga sezona serije „Senke nad Balkanom“.

Do mene su stigle i informacije da se sprema i tekst o mojoj kćerci i još teksova o meni, naglasio je Bjelogrlić.

Svestan sam da ja nisam ni prvi, ni poslednji, ali na ogromnu žalost onih koji su ustanovili metode zastrašivanja i ućutkavanja slobodmislećih ljudi, ko god da su oni, ja sam došao da im kažem da se nisam uplašio, poručio je Bjelogrlić.

On je potvrdio da je njegov sin Aleksej imao saobraćajnu nesreću, ali da za razliku od naslova u Srpskom telegrafu nikog nije zgazio i nije pobegao sa lica mesta.

Pozvao je Hitnu pomoć, bio uz povređenog i predložio da sa njim ode u Urgentni centar, što je ovaj odbio. Tada je došao kući, rekao mi je šta je bilo, otišli smo zajedno prvo u Urgentni centar, a potom u policijsku stanicu Vračar, gde se prijavio, prepričao je Bjelogrlić.

Sproveden je pravni postupak kao u sluaču svakog drugog građanina, nije bio privilegovan, što je potvrdio i oštećeni, dodao je Bjelogrlić i napomenuo da su i sada u kontaktu sa čovekom koji je povređen u toj nesreći.

On je citirao i lika iz jedne od njegovih serija: „Vi koji ovo radite mislite da je Srbija samo vaša. Zajebali ste ste, malo je i moja“.

Draganić je rekao da je Srpski telegraf prepisao krivičnu prijavu, ali je problem u naslovima teksta „Bjelin sin zgazio čoveka“ i „Bjelin sin slomio nogu motoristi, pa ga ostavio na putu“.

Sve činjenice su u evidenciji MUP i Javnog tužilaštva. Aleksej nije zgazio čoveka, nije ga ostavio i nije pobegao sa lica mesta, rekao je Draganić i dodao da to piše i u krivičnoj prijavi koju su objavile novine.

Draganić je rekao da je na Bjelogrlića, koji tada imao 18 godina, primenjen princip oportuniteta i da je naredba javnog tužioca bila da se uplati oko 1.200 evra, a ne nikakva nagodba porodice Bjelogrlić sa povređenim čovekom.

On je naglasio i da je sada najvažnije da cela Srbija zaista čuje šta se dogodilo, a da li će biti tužbe protiv Srpskog telegrafa odlučiće kasnije porodica Bjelogrlić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

30 reagovanja na “Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu”

  • Kuhinja radi punom parom.
   Kad vam Bjela bude snimio film o ovom vašem vremenu, gospodo,
   nikakve knjige istorije više neće važiti.

 1. U mojoj ulici ne prodaju se kifle
  ne teče saobraćaj i dim
  u mojoj ulici nema fukare
  jer ja sam guzonjin sin
  Oko mene rastu čempres i drot
  večeras imam party, a ujutru trim
  lijepe žene dolaze kod mene
  jer ja sam guzonjin sin
  Ja sam Ja sam guzonjin sin
  Jede se kavijar, pije se džin
  ima se para, ima se s čim
  ponekad trava, nikad heroin
  jer ja sam guzonjin sin
  U školu me vozi samo auto pravo
  sa mnogim sam pjevačicama spav’o
  sa sobom nosim svoj mali karabin
  jer ja sam guzonjin sin
  Ja sam Ja sam guzonjin sin
  Ja sam Ja sam guzonjin sin
  Moja raja me baš ne vole
  zavide mi na moje uspjehe
  a ja sam svima najbolji
  ja sam sa svima fin
  jer ja sam guzonjin sin
  Ja sam Ja sam guzonjin sin
  Ja sam Ja sam guzonjin sin
  Od kad…

  • Naši dani
   Od pandura stvorili smo velikaše,
   Dostojanstva podeliše idioti,
   Lopovi nam izrađuju bogataše,
   Mračne duše nazvaše se patrioti.
   P.S. Je suis Dragan Bjelogrlić

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.