Brnabić: Ne planira se kampanja pobede nad koronom, kazniti Zvezdu zbog kršenja mera 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su navodi o pripremanju kampanje pobede nad korona virusom “medijske spekulacije” i da će proveriti da li je košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen zbog kršenja protivepidemijskih mera.

Brnabić kaže da ne želi da govori u javnosti o tome da li će Nebojša Stefanović ostati ministar odbrane i da će se sve rešavati unutar SNS.

Ona je kazala da je za navodnu proslavu pobede nad korona virusom čula iz medija.

“Meni je drago što neko ima toliku maštu da izmisli priču, pa na tu priču daje svoje komentare i dalje priloge, ali ja nisam svesna te kampanje”, rekla je Brnabić novinarima u Beogradu, gde je iz Srbije poslato 100.620 doza Fajzerovih vakcina kao pomoc Češkoj.

Kazala je da će proveriti da li je košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen zbog toga što su uprkos zabrani masovnih okupljanja pustili ogroman broj ljudi na utakmicu protiv Budućnosti prošle sedmice.

Rekla je da je „jasno“ da je taj klub prekršio mere.

„Meni je zbog toga žao, ali sa druge strane, mnogi drugi nažalost krše“, rekla je premijerka i najavila da će to biti tema na današnjoj sednici Kriznog štaba.

Odgovarajući na pitanje zašto policija nije reagovala, premijerka je rekla da policija nije mogla znati da će biti kršenja mera, i da bi u suprotnom reagovali.

Odbila je da odgovori da li će Nebojša Stefanović podneti ostavku na mesto ministra odbrane, rekavši da će sve biti rešeno unutar stranke i da neće biti „španske serije“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Brnabić: Ne planira se kampanja pobede nad koronom, kazniti Zvezdu zbog kršenja mera”

  1. Umesto pobede treba organizovati kolektivni parastos za 7.000 žrtava korona virusa.

  2. Pogrešno je kazniti KK Crvenu zvezdu, nju finansiraju državna preduzeća, nema efekta. U Nišu nije kažnjen Gerontološki centar, već direktor. Tako isto uradite i sa odgovornima u KK Crvena zvezda. To bi bio ispravan primer za sva vremena.

    • Ne veruje ona ni samoj sebi. Ono sto impresionira je odsustvo trunke morala dok sluša svoje baljezgarije. Policija nije znala za Zvezdu???? Ni za prvu tekmu,pa ni za drugu, a bogami su bas bili zatečeni za treću. Ceo grad je znao, a policija nije. Sta li policajci misle o sebi kada ih je premijerka upravo nazvala jednim od najglupljih segmenata društva. Pa samo domaće životinje, I izgleda policija, nije očekivala publiku. Ali da se ne lazemo, u diktaturu za vodjin klub važe posebna pravila.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.