Brnabić: Sednica Kriznog štaba u sredu, dežurni pljuvači nas napadaju 1Foto: FoNet/Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se sednica Kriznog štaba za borbu protiv korone verovatno održati u sredu, navodeći da je stalna „borba“ sa stučnim delom da se nađe „balans kako bi ekonomija mogla ide kako treba“.

„Ja sam u stalnom kontaktu sa stručnim delom Kriznog štaba. Epidemiloška situacija je sve stabilnija“, rekla je danas Brnabić za TV Hepi.

Ona je navela da je u Instititutu Torlak urađena tekst faza punjenja ruske vakcine i da je deo poslat u Moskvu na kontrolu za odobrenje da se nastavi punjenje.

„Mnogi dežurni ‘pljuvači’ napadaju nas u stilu – ‘nije to ništa’. A mnoge velike zemlje to ne mogu da to urade jer nemaju institut kao što je naš Torlak“, rekla je Brnaboć.

Prema njenim rečima, u planu je nov pogon kod Aerodroma za proizvodnju kineske vakcine.

Ona je navela da se danas očekuje da stigne 211.770 doza Fajzerove vakcine, a danas ili sutra ujutru 130.000 doza ruske vakcine Sputnik V.

„Dobro nam ide, držimo se“, rekla je Brnabić, govoći o vakcinaciji građana.

Ona je istakla i da je Srbija tako nešto u stanju jer je „domaćinski“ vodila ekonomsku politiku tako da ima novca za nabavku i prozvodnju vakcina.

Prema njenim rečima, Srbija je „meka“ za investitore, ali i pouzdan politički partner kojem se veruje u međunarodnoj zajednici.

„Dolaze nemački i japanski investitori što je najbolji dokaz da u Srbiji nema korupcije“, naglasila je Brnabić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “Brnabić: Sednica Kriznog štaba u sredu, dežurni pljuvači nas napadaju”

  1. Gde baš sad!-Nikad više napućenih usana drž. sekretarki u doba maski!

  2. Gospodine-gospođo/izvinite ako sam vas uvredio ovim oslovljavanjem/ vas ne može niko da pljuje , ali vi sami sebe sa prvorođenim dovodite bahatim lažima /gledate nas u oči i izgovarate gnusne laži/. Kada uveče odlazite u krevet pokušajte pred ogledalom bar malo da dobijete rumenu boju a ako ne dobijete poslužite se kreonom VI i PRVORODJENI MIHAUZEN.

  3. Vaš problem je što je tih „dežurnih pljuvača“ sve više i više i to u običnom narodu a ne opoziciji kako vi predstavljate.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.