Brnabić: Sednica Kriznog štaba u sredu, dežurni pljuvači nas napadaju

Ostavite komentar


  1. Gde baš sad!-Nikad više napućenih usana drž. sekretarki u doba maski!

  2. Gospodine-gospođo/izvinite ako sam vas uvredio ovim oslovljavanjem/ vas ne može niko da pljuje , ali vi sami sebe sa prvorođenim dovodite bahatim lažima /gledate nas u oči i izgovarate gnusne laži/. Kada uveče odlazite u krevet pokušajte pred ogledalom bar malo da dobijete rumenu boju a ako ne dobijete poslužite se kreonom VI i PRVORODJENI MIHAUZEN.

  3. Vaš problem je što je tih „dežurnih pljuvača“ sve više i više i to u običnom narodu a ne opoziciji kako vi predstavljate.

  4. sve smo izdrzali ali sadsnju samohvalu vrha vlasti tesko. Jos kad pocne objasnjavanje o detaljima, da li je moguce da se u sve bas razumete vas par?
    Kamo srece da poradite na oalksanju narodu da kad idu kod privatnih lekara i laboratorija dobiju naknadu troskova. SVE PARE DADOSMO ZA PRIVATNE PREGLEDE.
    STA CE NAM 3 FLASICE VITAMINA???
    CUJEM DA U AMBULANTAMA U KCS NE RADI NI JEDNA! TESKO NAMA SA VAMA!

    1. Preporučujem premijerki Srbije da pogleda film „My fair lady“ ili pročita delo Pygmalion od B. Shaw pa da mozda prihvati i nauči nešto iz ove dobronamerne preporuke a jezik sa buvljaka isključi u svom pozivu.

  5. Hermafroditu, imate li Vi kulturu opštenja? Vidim da nemate, da koristite uličarski žargon, te ste stoga nedostojni da budete na bilo kakvoj javnoj funkciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.