Društvo

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - Ivan Bošnjak

Državni sekretar u MDULS 22. januara odgovara na Fejsbuku

Državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Ivan Bošnjak odgovaraće direktno na pitanja građana u utorak 22. januara od 11 časova na Fejsbuk strani Danasa u okviru rubrike Intervju na mreži.

Foto: MDULS

Bošnjak je kao državni sekretar zadužen za unapređenje prava nacionalnih manjina (koje čine 13 odsto stanovništva Srbije) i za ispunjavanje obaveza prema EU iz nadležnosti ovog ministarstva.

Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Bošnjak će pisanim putem odgovarati na njih sat vremena.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana.

Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

Povezani tekstovi

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (4)

Ostavite odgovor

* Sva polja su obavezna

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da li je tačno da najavljena Uredba koja će derogirati odredbu Zakona o radu i da će se priznati minuli rad kod prethodnog poslidavca, ni ove godine neće biti primenjivan? Min. rad iz škole mi se ne priznaje, a kolegi koji je radio u zatvoru se priznaje, a oboje radimo u Gradskoj upravi za obrazovanje. Apsurdno zar? ne?

  2. Kako ste zadovoljan sa prvih godinu dana rada Međuvladinog mešovitog odbora za manjine između Srbije i Hrvatske, čiji ste kopredsednik sa srpske strane?

  3. kada će se izvršiti od strane državne revizije kontrola trošenja finansijskih sredstava bivšeg Nacionalnog saveta za nacionalne manjine roma, i kada će se javno objaviti za koje namene i koje projekte i rezltate projekata ima bivši Nac. savet ROMA. koji su rezultati sprovođenja lokalnih akcionih planova .

  4. Kakav ce biti status Bosnjaka vernika koji zele obaviti militvu na poslu u toku radnog vremena koji rade u drzavnim institucijama. Da li se radi na tome da se istima obezbedi slobodno vreme kako bi mogli obaviti militvu ili pak da se obezbedi posebna prostorija u kojoj ce moci da obave molitvu.