Državni sekretar u MDULS 22. januara odgovara na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - Ivan Bošnjak

Ostavite komentar


  1. Da li je tačno da najavljena Uredba koja će derogirati odredbu Zakona o radu i da će se priznati minuli rad kod prethodnog poslidavca, ni ove godine neće biti primenjivan? Min. rad iz škole mi se ne priznaje, a kolegi koji je radio u zatvoru se priznaje, a oboje radimo u Gradskoj upravi za obrazovanje. Apsurdno zar? ne?

  2. Kako ste zadovoljan sa prvih godinu dana rada Međuvladinog mešovitog odbora za manjine između Srbije i Hrvatske, čiji ste kopredsednik sa srpske strane?

  3. kada će se izvršiti od strane državne revizije kontrola trošenja finansijskih sredstava bivšeg Nacionalnog saveta za nacionalne manjine roma, i kada će se javno objaviti za koje namene i koje projekte i rezltate projekata ima bivši Nac. savet ROMA. koji su rezultati sprovođenja lokalnih akcionih planova .

  4. Kakav ce biti status Bosnjaka vernika koji zele obaviti militvu na poslu u toku radnog vremena koji rade u drzavnim institucijama. Da li se radi na tome da se istima obezbedi slobodno vreme kako bi mogli obaviti militvu ili pak da se obezbedi posebna prostorija u kojoj ce moci da obave molitvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.