Grupacija PPF: Planovi Telenora u Srbiji za saradnju sa Telekomom nemaju za cilj gušenje slobode medija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Kada neka postenjacina 1991. prodaje fotokopir aparate, a 2020. je jedan od najbogatijih ljudi (vredi oko 8 MILIJARDI eura), ja sam, blago receno, SKEPTICNA! Takvi gaze preko leseva radi licne koristi i MOCI. Zato im ne treba bas ni malo verovati. To im je omoguceno i koriscenjem „laznih“ brendova. Zasto je Telenor dozvolio da novi vlasnik koristi njihovo ime i time korisnike OBMANJUJE?

  2. Da, a mi mu svi verujemo! Norveska bi trebala da vas tuzi sto zloupotrebljavate ime TELENOR!

    1. Samo se uzdajte u strance. Da oni nisu hteli da omoguce Cesima da koriste njihov brend, to bi bilo rebrendirano istog momenta. Ako se dobro secam, omogucili su im koriscenje brenda do kraja 2022.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.