Foto: Danas

Policija još nije saopštila bilo kakve detalje o sudaru, ali se na licu mesta moglo videti da je službeno vozilo direktora „Koridora“ poslednje u nizu, te da je, prema nezvaničnim informacijama, udarilo u „srednji“ automobil marke „opel“ u kojem je poginula žena koja je „bila vezana sigurnosnim pojasom“.

Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da njeno telo izvuku iz smrskanog automobila. Jedan automobil je od siline udarca završio nekoliko desetina metara ispred ostalih.

Sa lica mesta je najpre odvezeno vozilo u kojem je bio direktor Babić, dok su ostala dva automobila ostala na naplatnoj rampi. Policija je nekoliko puta upozoravala novinare da se „sklone“ sa lica mesta, a nije bilo poželjno ni slikanje.

Za sada nema policijske potvrde ili demantija nezvaničnih informacija da nije reč o lančanom sudaru tri vozila, kako su prvobitno naveli pojedini mediji, već da je službeni automobil direktora „Koridora“ navodno velikom brzinom udario u dva automobila koja su čekala da plate putarinu. Ovi izvori su kazali da je Babićev automobil „zbog velike brzine, ali i velike magle, promašio kanal za elektronsku naplatu putarine i udario u vozila koja su već čekala da plate putarinu“.

Prema navodima iz Kliničkog centra Niš, tri osobe su lakše povređene, a dve teže, ali niko od njih nije životno ugrožen. Direktor „Koridora“ je zadobio prelom butne kosti i, prema poslednjim informacijama, nakon pružene pomoći u niškom KC verovatno će biti prebačen za Beograd.

Povezani tekstovi