Joška Broz: Srednji pol je glupost koju nam nameću 1Joška Broz Foto: Wikipedia

Poslanik Socijalističke partije Srbije u Narodnoj skupštini i predsednik Komunističke partije Josip Joška Broz, u okviru rubrike sajta Danasa „Šta kažu o…“, naglašava da podržava uvođenje obaveznog vojnog roka, kao i da je protivnik istopolnih brakova i uvođenja srednjeg pola u zvanična dokumenta.

Da li ste za legalizaciju prostitucije?

– Pa ne znam, bolje to legalizovati nego da to bude tajna delatnost jer onda se te žene kriju i prenose bolesti. Ako je legalno onda se zna ko to radi i pod kontrolom je i mislim da bi to bilo u redu.

Da li ste za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe?

– Da, mislim da je to dobro. U mnogim državama sveta je to već legalizovano, jedino kod nas ne. A mnogima je pomoglo, pogotovo ulje od kanabisa.

Da li ste za legalizaciju istopolnih brakova?

– Ja sam protiv toga. Nemam ništa protiv gej populacije, ali sam protiv toga da im se dozvole brakovi kao i da javno nastupaju. Zato što ne želim da moje dete sutra gleda kako se dva muškarca ili dve žene ljube, to neka rade privatno.

Da li ste za vraćanje obaveznog vojnog roka?

– U svakom slučaju, da. Omladina tek u vojsci može da nauči nešto, ali najvažnije je ipak druženje.

Da li ste za registraciju srednjeg pola u zvaničnim ličnim dokumentima?

– To je glupost. Nema srednjeg pola, to nama nameću. Pa da više nema otac ili majka, nego roditelj dal je muški ili ženski. To je sve izopačeno.

Šta mislite o rijaliti programu kao TV žanru?

– Pa da vam kažem, ja rijaliti programe ne gledam. Onaj koji želi da ih gleda neka ih gleda onaj ko ne želi neka ne gleda, ali loše utiču na mlade jer mladi su ti koji rijalitije najviše gledaju i to nije dobro.

Da li ste za uvođenje eutanazije?

– Kad bi to bilo kako treba i pod nekom određenom kontrolom mislim da bi to bilo u redu jer mnogi ljudi, koji se bore sa strašnim bolestima i koji ne mogu da prežive, možda žele tu mogućnost. Mislim da bi to bilo sasvim u redu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Joška Broz: Srednji pol je glupost koju nam nameću”

 1. To se strucno zove homofobija i imamo jos jednog samodeklarisanog pacijenta. Cemu ovolika mrznja i pravo da se odredjuje kako ce neko drugi da zivi?!?…

   • Ne, Ivana, Milan jeste bolji od dotičnog komunjare, zato što Milan ni njemu, ni Vama ni bilo kome drugom ne oduzima pravo da se venča s drugom punoletnom osobom koju voli. Za razliku od gore intervjuisanog unuka i Vas koji to pravo odričete ljudima, iako se to Vas ama baš ništa ne tiče. Niste ni Vi mene pitali za dozvolu kad ste se udavali (ako jeste uopšte), ne vidim što bih ja Vas morao da pitam.
    Manje gledanja u tuđi krevet, i ovoj zemlji će barem malo krenuti.

 2. Svako ima pravo na svoje razmišljanje i zaključak. Samo, ako je ovo u redu, ako je ovo normalno i prihvatljivo, da se, protivno svemu što je do sada poznato, pravi i „treći pol“, zašto bi bili diskriminisani pedofili, zoofili, zašto bi se zgražali incesta i drugih „normalnosti“ iz širokog dijapazona ljudskih devijacija? Sve je to „od Boga“ kako govore jedni ili, „od prirode“, kako govore drugi?! Ne osudjujem ni one koji su na neki način drugačiji a ni one koji se protive veštačkom stvaranju „podvrsta“. Razmišljam gde ovo ide i koje će posledice biti?

 3. Tvoj tata je nametnuo silom komunizam ,a posledica je desetine hiljada opljačkanih i ubijenih građana, otkud moralno pravo da kritikuješ druge!

  • U moru izrecenih gluposti ti nasao da se uhvatis za komunizam, s kojim ovaj nema bas nikakve veze, iako je predednik „komunisticke“ partije..

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.