Joška Broz: Srednji pol je glupost koju nam nameću

Šta kažu ministri i poslanici o.... Narodni poslanik Socijalističke partije Srbije

Ostavite komentar


  1. To se strucno zove homofobija i imamo jos jednog samodeklarisanog pacijenta. Cemu ovolika mrznja i pravo da se odredjuje kako ce neko drugi da zivi?!?…

      1. Ne, Ivana, Milan jeste bolji od dotičnog komunjare, zato što Milan ni njemu, ni Vama ni bilo kome drugom ne oduzima pravo da se venča s drugom punoletnom osobom koju voli. Za razliku od gore intervjuisanog unuka i Vas koji to pravo odričete ljudima, iako se to Vas ama baš ništa ne tiče. Niste ni Vi mene pitali za dozvolu kad ste se udavali (ako jeste uopšte), ne vidim što bih ja Vas morao da pitam.
        Manje gledanja u tuđi krevet, i ovoj zemlji će barem malo krenuti.

  2. Svako ima pravo na svoje razmišljanje i zaključak. Samo, ako je ovo u redu, ako je ovo normalno i prihvatljivo, da se, protivno svemu što je do sada poznato, pravi i „treći pol“, zašto bi bili diskriminisani pedofili, zoofili, zašto bi se zgražali incesta i drugih „normalnosti“ iz širokog dijapazona ljudskih devijacija? Sve je to „od Boga“ kako govore jedni ili, „od prirode“, kako govore drugi?! Ne osudjujem ni one koji su na neki način drugačiji a ni one koji se protive veštačkom stvaranju „podvrsta“. Razmišljam gde ovo ide i koje će posledice biti?

  3. Tvoj tata je nametnuo silom komunizam ,a posledica je desetine hiljada opljačkanih i ubijenih građana, otkud moralno pravo da kritikuješ druge!

    1. U moru izrecenih gluposti ti nasao da se uhvatis za komunizam, s kojim ovaj nema bas nikakve veze, iako je predednik „komunisticke“ partije..

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.