Kisić Tepavčević: Treba nositi masku na biračkom mestu, rukavice nemaju toliki značaj 1Foto: FoNet/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljević

Epidemiološkinja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je osoba u riziku da bude zaražena korona virusom kada bez maske na licu u zatvorenom prostoru ima kontakt sa jednom osobom duže od 15 minuta.

Upitana o izborima, Kisić Tepavčević je za TV Pink rekla da „događaj koji predstoji ni u jednom segmentu ne zadovoljava ovu definiciju“.

Ona je rekla da treba nositi masku do biračkog mesta i na biračkom mestu, a da rukavice nemaju toliki značaj i nikako ne mogu da zamene pranje ruku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Kisić Tepavčević: Treba nositi masku na biračkom mestu, rukavice nemaju toliki značaj”

  1. Rukavice nemaju toliki znacaj…stvarno…treba uzeti olovku koju je njih ko zna koliko pre vas koristilo…a treba i prst da vam skeniraju pa ne moze to kroz rukavice…nista vam mlada damo ne verujem…

  2. Logičnije je ostati kod kuće. Budimo odgovorni i prema svom i prema tuđem životu. Pogotovo što nema nikog ko zavređuje da mu da glas.

  3. Jasan je vaš savet dr Kisić..Tepavčević. . ..da rukavice …ne treba da se nose na biračkom mestu ….za one ..koji treba da pruže prst da bude poprskan…onda olovka za potpis u b.spisak ..i g.listic.
    Znate šta ja bi dodala ..da nisu potrebni ni glasači…jer su već glasanja tj listići u kutijama spakovani i podpisanih malo od živih .malo od mrtvih..

    .

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.