KRIK: Po ko zna koji put smo meta prorežimskih medija 1Foto: Logo

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila je večeras da se opet našla na meti provladinih medija koji pokušavaju da je diskredituju, ovog puta direktno je povezivajući s uhapšenim vođom kriminalne grupe, Veljkom Belivukom.

Više provladinih tabloida objavilo je na naslovnim stranama svojih izdanja za 10. mart navode da Belivuk sarađuje s portalom KRIK – da to njegov „privatni medij“, s kojim ima „tajni dil“.

„KRIK je po ko zna koji put meta prorežimskih medija koji na svaki način pokušavaju da diskredituju naš rad“, objavio je KRIK na svom nalogu na Tviteru.

Taj medij je i ranije, nakon objavljivanja istraživačkih priča, bio na meti provladinih medija i predstavnika vlasti.

„I ovaj put nam vaša podrška neizmerno znači. Hvala Vam što ste uz nas, a mi vam obećavamo da ćemo nastaviti da istražujemo kriminal i borimo se protiv laži“, naveo je KRIK.

Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić naveo je večeras da očekuje da se državna tužiteljka Zagorka Dolovac i postupajući tužilac u predmetu Mladen Nenadić pod hitno oglase i skinu nacrtanu metu sa novinarki i novinara KRIK-a.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “KRIK: Po ko zna koji put smo meta prorežimskih medija”

  1. Mogu samo da zamislim koliko KRIK nervira vlast jer im „neprekidno duva za vrat“, a sve sto KRIK objavi, pre ili kasnije pokaze se tacnim. Postujem i podrzavam tu hrabru ekipu novinara uz zakljucak da bi nam bez njihovog rada „vidno polje“ bilo dramaticno suzeno.

    • Poznata UDBAška kuhinja podmetanja,
      sistem nepromenjen još od vremena Broza.

      Podrška KRIKu.

  2. VJELIKA PODRŠKA ZA LIST – KRIK- I NOVINARE KRIKA… OD PRLJAVIH NAPADA vučića i njegovih OTROVNIH ZMIJA…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.