Mića Milošević: List Danas je svetleća žiža istine i pravde 1Mića Milošević Foto: Stanislav Milojković

Danas je štampani totem njegovih čitalaca. Svetleća žiža, iz dana u dan, istine i pravde, kaže Mića Milošević, novinar i reditelj čuvenih domaćih filmova „Laf u crcu“, „Tesna koža“, „Nije nego“.

„Liberté, fraternité, égalité. Šta više reći, nego da je Danas sve nas, u moru laži i kleveta, zadužio očuvanjem društvenog razuma i da zato, u ovako neravnopravnoj borbi za goli opstanak, zaslužuje još više naše poverenje i poštovanje. I da patetične reči ne zamenjuju solidarnu ispomoć“, poručio je Milošević povodom kampanje za Klub čitalaca Danasa.

Mića Milošević: List Danas je svetleća žiža istine i pravde 2

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Mića Milošević: List Danas je svetleća žiža istine i pravde”

  1. Reditelj
    Reditelj i novinar Milosevic je objektivno,iskreno,sa ljubavlju i toplinom ocenio novine „Danas“.Mnogi citaoci ce se sloziti sa njim.

  2. Pa to neki kažu i za Informer. Tekstovi Snežane Čongradin su istina i samo istina? A da li vam besplatno dostavljaju štampani primerak? Možda administratori znaju?

  3. Citam Danas online jer mislim da tu najvise moze da se nadje i jedne i druge strane u Srbiji plus kolumne koje su neretko odlicne (bez obzira da li se slazem ili ne). Ne kazem da je idealno i da nema ostrascenih tekstova. . Kazem da je najbolje od onoga sto nam se nudi i najmanje ostrasceno. Nastavicu da citam i da komentarisem kad osetim potrebu. Cim osetim potrebu da komentarisem znaci da je tekst izazvao u meni ili bes ili dobro raspolozenje. Imajte u glavi da uve moze bolje. Idemo dalje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.