Mića Milošević: List Danas je svetleća žiža istine i pravde

#KlubČitalacaDanasa

Ostavite komentar


  1. Reditelj
    Reditelj i novinar Milosevic je objektivno,iskreno,sa ljubavlju i toplinom ocenio novine „Danas“.Mnogi citaoci ce se sloziti sa njim.

  2. Pa to neki kažu i za Informer. Tekstovi Snežane Čongradin su istina i samo istina? A da li vam besplatno dostavljaju štampani primerak? Možda administratori znaju?

  3. Citam Danas online jer mislim da tu najvise moze da se nadje i jedne i druge strane u Srbiji plus kolumne koje su neretko odlicne (bez obzira da li se slazem ili ne). Ne kazem da je idealno i da nema ostrascenih tekstova. . Kazem da je najbolje od onoga sto nam se nudi i najmanje ostrasceno. Nastavicu da citam i da komentarisem kad osetim potrebu. Cim osetim potrebu da komentarisem znaci da je tekst izazvao u meni ili bes ili dobro raspolozenje. Imajte u glavi da uve moze bolje. Idemo dalje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.