N1: Dejan Đorđević uhapšen zbog lažnog prijavljivanja 1Foto:N1

Kako je potvrđeno za N1, priveden je zbog lažnog prijavljivanja.

Đorđević je u petak prijavio da su ga napala dvojica muškaraca. Kako se saznaje, policija je obavila razgovor sa njima, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje prostor.

On je prethodno policiju lagao da su mu razbojnici upali u stan, pretukli ga i opljačkali, a utvrđeno je da su mu vlasnici stana u kom živi pismeno najavili dolazak, zato što više meseci ne plaća ni račune, ni kiriju.

Kako saznajemo, Đorđević će biti saslušan u ponedeljak.

Kako saznaje N1, protiv Đorđevića je u toku više krivičnih postupaka – zbog nedavanja izdržavanja, dva krivična postupka zbog prevara i zloupotreba službenog položaja, kojom se bavi Specijalno odeljenje Tužilaštva za borbu protiv korupcije.

MUP: U Beogradu uhapšen D.Đ.

Policija je saopštila da je danas u Beogradu uhapsila D.Đ. (1971), po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio  krivično delo lažno prijavljivanje.

Sumnja se da je on policiji lažno prijavio da je napadnut od strane nepoznatih lica i da je nad njim izvršeno razbojništvo.

D.Đ-u je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju policije.