N1: Dejan Đorđević uhapšen zbog lažnog prijavljivanja

Ostavite komentar


  1. Otiso si sarmu probo nisi. I pored svih tih milijardi nema pare za stanarinu. Srbija je jedan veliki autobus koji se zove „Ko to tamo peva“ ili onaj „Vlak bez voznog reda“ na liniji Beograd-Pristina zvani „sarena laza“.

  2. Osveta „marljivog studenta“,da je sačekao još koji dan i kupio Megatrend situacija bi bila obrnuta.Onda bi „matljivi“ morao da pazi šta radi da novi vlasnik ne bi prevrtao arhivu

  3. Ej …bre …taj “ biznis “ men je pokvario je week – end u Cannes – u dr .Mici Mega trendu i jos mu “ mora “ nositi pomorandze u zatvoru pre podpisa “ kupoprodajnog ugovora “ povodom prodaje sa lepom sumom od 56 ,1 milion Eura.. ..ha …ha …a taman sam pripremao dr. Mici , prijavu Francuskoj poreskoj sluzbi ako UNESE samo jedan “ kopejk “ prljavog novca u Francusku

    1. 56,1 miliona evra +/- 20 miliona evra gore/dole, kako je to pesnički objasnio Mića Sega Mega Bleja…

  4. Da li ce sledeci da bude Mica „Megatrend“? Tesko je poverovati u to, mnogo je zaduzio neznalice na vlasti a to je prevara decenije ako ne i veka u Srbiji pa nikom nista.

  5. Apelujem na policiju i tužilaštvo da puste sitnu ribu pljuckavicu i fokusiraju se na mnogo veće i značajnije afere pogubnije po društvo i državu. Ako zakon nije jednak za sve što bi se obični građani obazirali na iste?

  6. Odradio naređeno i sad mogu da ga sklone na sigurno. Šta je sledeće od ponedeljka? I pored svega HOĆEMO DA SE PROCESUIRA AFERA KRUŠIK!!! Ne nasedamo trikovima.

  7. Jel ova sva gungula s ovim buzdovanom skretanje pažnje s oružja i droge il su oni stvarno svi odreda toliki totalni idioti ? !!

    1. Ocigledno je da je sve ovo oko Mice Megatrenda veoma lose rezirana predstava za one isprane mozgove koji veruju u zlatno doba i buducnost sa AV. Oni koji misle svojom glavom se sigurno nisu primili na ovo.

  8. Opa, ko to kaže, ko to laže da se Tužilaštvo pravi mrtvo? Mora da ih je alarmirao “gospođica“ Milivoje Pavlović (kako ga je nekad zvao pok. Pera Luković)…

    1. ups nisam znao da je pera lukovic pokojni a verovatno ni on, moracu da mu kazem, susrecem ga cesto/barem jednom nedeljno/

  9. Jednog dana neki talentovani režiseri i scenaristi moraju da naprave komediju o ovim vremenima, materijala ima i više nego dovoljno.

  10. Čisto odvlačenje pažnje sa daleko krupnijih i važnijih afera. Verovatno će samozvani dr Đorđević na kraju inkasirati lepu svotu za ovo glumatanje pa će nestati sa scene. Treba proveriti ko je ovu komediju orkestrirao i režirao. To bi bilo mnogo interesantnije.

  11. Vučić izbacije aferu za aferom ne bi li se zaboravili sve kriminalne radnje oko njega i Stafanovića..Nezakonita trgovina oružjem, tone marihuane u Jovinjcima i veza sa Andrej V, sporazumi za prijem migranata…..Pa šta je sa Gakovom gde je mislim prošle godine otkrivena marihuana vrdan 50 mil . koja isto ima veze sa bratom i momkom Marije Obradović, podpredsednikom SNSa…Kad ova tikva SNSa pukne biće sami crvi iznutra …Toliko ima afera i kriminala na lokalnom nivou da će teško biti da se prati…Počnimo od Subotice, Plandišta, Gocke, Negotina…

  12. Pa posle neko da kaze kako policija nije efikasna. Reaguju odma’, cim dobiju mig…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.