Nadzorni odbor smenio generalnog direktora „Krušika“ 1Foto: Fabrika Krušik

Nadzorni odbor Holding korporacije „Krušik“ na današnjem zasedanju smenio je generalnog direktora Vladana Lukića, nezvanično saznaje N1.

Takođe nezvanično saznajemo da je na mesto vršioca dužnosti direktora HK Krušik postavljena diplomirana inženjerka hemije Jovanka Andrić, zaposlena u valjevskoj vojnoj fabrici.

Vladan Lukić je na čelu „Krušika“ od decembra 2018. godine, pre toga je bio izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Krušika. Lukić je na čelu fabrike zamenio Mladena Petkovića, koji je postavljen za direktora kragujevačke fabrike Zastava oružje.

O smeni direktora Vladana Lukića u gradu na Kolubari govorilo se poslednjih meseci, a pre nekog vremena list Danas je objavio nezvanična saznanja da je fabrički Nadzorni odbor, na čelu sa pukovnikom Veljkom Petrovićem, pokrenuo inicijativu da se Vladan Lukić smeni sa čela „Krušika“.

Krušil je već godinama u žiži javnosti nakon što je uzbunjivač Alaksandar Obradović otkrio velike malverzacije u toj formi, u koje je bio umešan otac tadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Nadzorni odbor smenio generalnog direktora „Krušika“”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.