Najveći humanitarac u Srbiji: Domaća kompanija donirala 100 miliona zdravstvu Srbije 1Foto: Meridian

Solidarnost na delu sa herojima u belom – u Srbiji ali i širom Balkana

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu, u Srbiji je vakcinacija u punom jeku – ali nema opuštanja u borbi protiv korone. Najveću zahvalnost na ovoj borbi dugujemo lekarima i medicinskim sestrama. Zbog toga ni u kampanji solidarnosti ne sme biti predaha.

Kompanija Meridian, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u celom regionu, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – olakšati udar na zdravstvene sisteme izazvan najvećom pandemijom u poslednjih stotinak godina.

Za ovaj plemeniti cilj, samo u Republici Srbiji, Meridian je namenio i donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i donacije za domove zdravlja

Zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici… Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Donacija Vladi Crne Gore

I u čitavom regionu, mesecima se vodi kampanja humanosti i solidarnosti. O tome svedoči i nedavno upućena vredna novčana donacija Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Medicinska oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Volonteri Meridiana u RS i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neki od gradova čije je zdravstvene ustanove Meridian posetio i donirao medicinsku opremu, kao i materijalna sredstva.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Najveći humanitarac u Srbiji: Domaća kompanija donirala 100 miliona zdravstvu Srbije”

  1. Donacije za zdravstvo…kad bi to otislo gde je potrebno tj kaf ne bi razgrabili Vucic,Brnabic,zombi Vulin,idrugi gladmi i bedni politicari i lopovi.
    Ovde rade pomocu stapa i kanapa jer je zdravstvo razbucano a to su gore navedeni uradili.
    Sve vakcine smo mi platili i nemoj da je neko glupav da pomisli da je dobio besplatno.
    Ja sam moju vakconu platila 160000din jer mi je Vucic toliko uzeo od jula prosle godine.

    • Solidarnost vredna pažnje i svake pohvale. Ipak, šta znači „odgovorno priređivanje igara na sreću“, kako je u tekstu opisana delatnost kompanije Meridian? Da li podsticanje na kockanje, čijem su posledicama najdirektnije izloženi mladi, kod kojih pod uticajem hazarderskih igara često dolazi do poremećaja životnih vrednosti (razvijaju se očekivanja o dolasku do zarade preko noći, a ne marljivim radom), može biti označeno kao „odgovorno“?!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.