Sin Željka Mitrovića osuđen na 12 meseci kućnog zatvora 1Foto: N1

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, osuđen je na 12 meseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim votilom na godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godšinju Andreu Bojanić, rečeno je za N1 u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Mitrović je osuđen na jedinstvenu kaznu za oba krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Mitroviću će u kaznu biti uračunaro i vreme provedeno u pritvoru od 19. jula do 4. oktobra 2013. godine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

42 reagovanja na “Sin Željka Mitrovića osuđen na 12 meseci kućnog zatvora”

 1. Neka je na savesti i casti… ako je uopste ima…. onome ko je doneo ovu presudu….

   • I onda neki vajni moralisti kažu da je „Krvna osveta“ primitivizam, zatucanost, da je to neprihvatljivo… A, ovo je prihvatljivo!? Što se mene tiče, bude li ikada, mom detetu falila dlaka sa glave od strane ovih ili njima sličnih „Mitrovića“, ja znam odakle ću da krenem!

   • A meni su trajno oduzeli vozačku dozvolu jer mi je istekla više od 6 meseci. Zaustave me i napišu prijavu, ja ujutru uplatim novu, odem u SUP da produžim, a oni štrajkuju. Zaustave me opet ja im pokažem uplatnice i kažem da štrajkuju, ne nesreću vide u fascikli onu prijavu što me zaustavio policajac par dana ranije i oduzmu mi trajno. 18 bodova i to su me ko teroristu odveli pred sudiju.
    Jadna li si Srbijo

    • Advokat izjavio da ne moze da mu se stavlja na teret nepruzanje pomoći jer je devojka bila mrtva na licu mesta…bezobrazluk i neznanje do beskraja…ja sam hirurg pa da bih utvrdio da li je neko vec mrtav i da li mu ima svrhe pruziti prvu pomoc potrebno je dosta vremena, znanja, aparature…a ovaj vozi 150km/h i kroz prozor u sekundi procenio da je vec mrtva i da joj ne treba reanimacija…kakav talenat, pa da ga zaposlimo da predaje na medicinskom fakultetu, takav talenat i znanje…

    • Naravoučenije:
     Ako ubijete nekog pešaka prilikom vožnje ne napuštajte vozilo, napustite mesto nesreće, po tatu i advokata, pa 2 sata kasnije tek idite do policijske stanice.

    • Ovo je identično, kao kada je Rumunskog predsednika Čaušeska, sin pokosio pešake u Rumuniji i nikome ništa. Bitno je kako se prrzivaš, ko ti je tata. A devojčice nema. Strašno. Tužno i žalosno

 2. Dakle, to je kazna za ubistvo kad je Mitrović u pitanju!? Šta su olakšavajuće okolnosti za ovako smešnu presudu, zaboga, taj momak je ubio ljudsko biće i potom pobegao?! U kakvoj zemlji živimo, da li nas je Dj Žeks sve drogirao?

  • Tako je kada SNS ima PINK da objavi sve što naruče. Treba to kompenzovati.
   Ako ništa drugo ima sud u Strazburu da odere i Mitrovića i SNS državu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.