U Borskoj ulici u Beogradu pronađeno beživotno telo muškarca 1Foto: Pixabay/fsHH

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je jutros u Borskoj ulici, u beogradskoj opštini Rakovica, na ulazu u magacinski prostor jedne prodavnice zatečeno beživotno telo dvadesetdvogodišnjeg muškarca, sa povredama zadobijenim vatrenim oružjem i saopštilo da intezivno radi na rasvetljavanju svih činjenica o tom događaju.

„Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja“, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji navode da je ubica sačekao žrtvu i ispalio nekoliko metaka u njega, i nakon toga pobegao je sa mesta zločina.

Mladić koji je jutros pronađen mrtav u Borskoj ulici na Kanarevom Brdu je Zoran Uskoković (22), sin Zorana Uskokovića Skoleta, koga su pripadnici zemunskog klana ubili u aprilu 2.000. godine, javila je N1.

Prema saznanjima te televizije, ubistvo Uskokovića je bilo planirano, a po prvim pokušajima rekonstrukcije dogadjaja, Uskoković je parkirao automobil iza jedne prodavnice, a kada je izašao iz vozila, ubica koji ga je čekao u zasedi ispalio je na njega nekoliko metaka iz pištolja.

Telo su u jutarnjim satima pronašli radnici obližnje prodavnice i pozvali policiju.

Radnici trgovine koji su pronašli telo pozvali su policiju, a Hitna pomoć je konstatovala smrt.

Dr Tamara Vasić iz Hitne pomoći kazala je za RTS da je poziv dobijen u 5.29 sati – obavestili su ih radnici iz obližnjeg marketa koji su zatekli telo kada su došli da otvore trgovinu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.