Vakcinacija bez zakazivanja neće biti moguća tokom uskršnjih praznika 1Foto: FoNet/ Božana Pavlica

Vakcinacija protiv korona virusa bez zakazivanja neće biti moguća u Srbiji tokom uskršnjih praznika i biće nastavljena 3. maja, saopšteno je danas iz Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

„Molimo građane da tokom prvomajskih i uskršnjih praznika prate obaveštenja i sms poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi imaju rezličita radna vremena tokom prazničnih dana“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će građanima koji iz objektivnih razloga propuste zakazani termin biti omogućena vakcinacija, ili revakcinacija bez zakazivanja.

„Apelujemo da se ova mogućnost ne zloupotrebljava i da se unapred zakazani termini poštuju“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Vakcinacija bez zakazivanja neće biti moguća tokom uskršnjih praznika”

  1. A šta ako je obrnuto, ja hoću da se revakcinišem, a DZ Vračar ne radi???? Pa sram ih bilo, kao vakcinacija je „apsolutni prioritet“! Umesto da drugu dozu primim normalno nakon 21 dan, primorana sam da čekam ponedeljak, jer, prioriteti!

    • Ne znam kome su „učinili“ ovim pomeranjem, Umesto da se lepo revakcinišem u petak i nastavm sa prazničnim danima, obavezna sam da u ponedlejak dođem u BG i budem revakcinisana. Magareće usluge i užasno loša organizacija

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.