Vatrogasac koji je branio Srbe na Braču: Sreća, naleteo je taksista, pa su se svi razbežali 1Foto: Pixabay/K9arteu

Dvedadetšestogodišnji vatrogasac, povređen u nedelju rano ujutro dok je od huligana branio grupu napadnutih Srba u Supetru, izjavio je da bi opet pomogao slabijima i da ne razume razloge takve mržnje i pita ko ih je naučio toj mržnji prema pripadnicima druge nacionalnosti, prenosi portal index.hr.

Njemu je u supetarskom Domu zdravlja ukazana lekarska pomoć.

Nos mu je slomljen na nekoliko mesta, boli ga glava i nije bio raspoložen za duži razgovor: „Ne razumem razlog ovakve mržnje i ko ih je naučio toj mržnji prema pripadnicima druge nacionalnosti. Žao mi je što im se ovo dogodilo, posebno toj curi što su i nju prebili. I da mogu samo tako njih petnaestak, 20 napasti troje-četvero ljudi odjednom“, kaže on.

„Išao sam pomoći njima. Nisam ni stigao, a već sam dobio šaku u nos s leđa. Sreća, naleteo je jedan taksista, pa su se svi razbežali“, kaže o napadu. Opet pomogao slabijima da se ovo dogodi, poručio je on uz molbu da mu se ime ne povlači po medijima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Vatrogasac koji je branio Srbe na Braču: Sreća, naleteo je taksista, pa su se svi razbežali”

  1. Nadam se da imate hrabrosti da ovo objavite.Ako je tako nastavljam.Ne treba se zavaravati temo ima hiljade takvih i to neće nikad pretstati jer se to podgreva na razne načine i iz različitih mesta .Tako da nema šanse da srbomržnja usahne i ode u zaborav. A ovu podgreva prvo njihova crkva koja umesto da miri svadja,njihov politički vrh jer nemogu da stvore normalnu državu pa skreću temu i podgrevaju nacizam,neki ratni zločinci koji su proglašeni za heroje,razni tomsoni i ostale ličnosti sa estrade koje u nedostatku kvaliteta u profesiji svoje nastupe boje nacistički.Nažalost mnogo ih je koji jašu na nacizmu i tu je problem.Inače niti sam niti ću ikad otići u tu njihovu lepu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.