Zoran Živković: Zemunski klan postojao još kad je Vučić bio ministar informisanja

Nakon izjave predsednika Srbije da je Zemunski klan stvoren tokom vlasti Dragana Đilasa i Borisa Tadića, a da je Šarićev klan "bujao" u vreme Marinike Tepić

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. sa aspekta tačnosti informacija odavno je već nebitno šta Vučić govori.

  2. Zemunski klan je procvat doživeo za vreme petooktobarskih revolucionara, Đinđića i kasnije saboraca njegovih. Tačka!

  3. Postojao da, al ko je bio sprega Zemunskom klanu-Vučić sigurno nije!

  4. Pa vi ste ga stvorili da bi ste srušili Miloševića i na kraju kad više niste mogli da ih kontrolišete svi znamo kako se završilo.

  5. G-din Zivkovic ce biti zapamcen u istoriji srpske politike PO NICEMU.Valjda je i to neka vestina-da postojis a nema te.

  6. I opet se javljaju zaboravljeni likovi da pričaju o predsedniku,a zaboravljaju da je za njihovo vreme ubijen premijer. Oni su saradjivali sa Legijom i ako su znali da radi sa zemunskim klanom tako da bi trebalo da ih bude sramota da se pojave u javnosti

  7. U pravu je Vučić. Zemundki klan je osnovan vreme Tadića, koji je u to vreme bio profesor u gimnaziji, i Đilasa koji se bavio ptivatnim preduzetništvom.
    Vladu su činili radikali, a ne naprednjaci. Onih sto muslimana i onaj jedan srbin su izvučeni iz konteksta a pitam ja vas: „pa jel bilo izbora prošle godine“? Nije !!!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.