I dalje bez lokalnog međugradskog i lokalnog saobraćaja na jugu Srbije 1Foto: JP Putevi

Sve dok ne dobijemo precizne podatke i odobrenja, kao i upustva Kavim – Jedninstvo iz Vranja neće krenuti da radi,a pre svega u zaštiti svojih uposlenih lica ali putnika“, potvrdio je za Danas Saša Mihajlović, menadžer razvoja u ovom saobraćajnom preduzeću koje brine o prevozu više od 250.000 stanovnika Pčinjskog okruga.

„Sve dok ne dobijemo precizne podatke i odobrenja, kao i upustva Kavim – Jedninstvo iz Vranja neće krenuti da radi, a pre svega u zaštiti svojih uposlenih lica ali putnika“, potvrdio je za Danas Saša Mihajlović, menadžer razvoja u ovom saobraćajnom preduzeću koje brine o prevozu više od 250.000 stanovnika Pčinjskog okruga.

– Naše preduzeće trenutno obavlja vanredni saobraćaj za pripadnike policije, vojske i zapošljenje u Jumku, Geoksu i onim preduzećima koja rade – precizirao je Mihajlović, za portala Danasa.

On je javeo da će se Kavim – Jedinstvo, iz Vranja kao deo sistema koji se bavi gradskim i međugradskim prevozorm na jugu Srbije zvanično oglasiti sa početkom saobraćajnog prevoza kada zvanično dobiju „odobrenja od Vlade Srbije i drugih nadležnih prgana koji su nadležni za mereve zvezane za suzbijanje virusa Covid 19“.

U Saobraćajnom preduzeću Kavim – Jedinstvo u Vranju trenutno je zapošljeno 250 radnika, koji pokrivaju linije u lokalnom i međugradskom saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari