Kako do stana iz snova i najbolje rate za kredit? 1Foto: Promo

Da li vam je poznat onaj osećaj kada dođe 15. u mesecu i treba da platite kiriju za stan?

Troškova je mnogo, želja još više, a vlasnik stana nije uvek raspoložen da sačeka. Svi smo barem jednom u životu bili na toj životnoj prekretnici kada smo po ko zna koji put obećali sebi da ćemo ovog meseca pronaći vremena i krenuti u potragu za najpovoljnijom ratom za kredit.

Vremena je, složićete se, premalo kako bismo obavili sve planirane dnevne aktivnosti. I taman kada ugrabimo koji sekund više i krenemo u pretraživanje najbolje ponude, onda tek počinje „borba sa vetrenjačama“.

Ponude banaka su veoma često zbunjujuće, terminologija je nejasna, a čekanje na odobrenje kredita nekada nema kraj. Mnoštvo nejasnih, nepotrebnih informacija koje suštinski ništa ne znače. I tako redom od banke do banke u nadi da će jedna od njih dati ponudu koja se ne odbija.

U Srbiji trenutno postoji 26 banaka, prema podacima Narodne banke Srbije, i svaka od njih nudi drugačiju ponudu za stambeni ili keš kredit uz garantovanu najpovoljniju kamatnu stopu. Kako znati da je baš ta ponuda najbolja za vas i vaš budžet?

Ukoliko ne želite da trošite svoje vreme i novac na beskonačnu potragu, beogradska kompanija City Experta predstavila je svoju novu, potpuno digitalizovanu uslugu – Kreditni savetnik koja će vam pomoći da lako i brzo dođete do stana ili stambenog kredita i to potpuno besplatno.

Kreditni savetnik City Experta pruža podršku, štedi vreme, pronalazi najbolje ponude od banaka zbog višegodišnjeg iskustva i znanja savetnika i štedi novac jer je usluga potpuno besplatna.

Pored uštede novca i vremena, ova usluga će vam uštedeti i energiju i oslobiti vas stresa mukotrpne potrage jer tim Kreditni savetnik City Experta čine stručnjaci sa više od 15 godina bankarskog iskustva koji će svoje znanje iskoristiti da vas sprovedu kroz proces kredita, korak po korak.

Ako tragaš za stanom iz snova ili stambenim kreditom, a ne znaš odakle da kreneš i potrebna ti je pomoć stručnjaka, Kreditni savetnik City Experta će ti pomoći da ostvariš svoj s(t)an i to potpuno besplatno prijavom na stranici Kreditnisavetnik.rs, a već u roku od 24 sata Kreditni savetnik će te kontaktirati i pripremiti najbolju personalizovanu bankarsku ponudu.

Znamo da je mnogo lakše doneti pravu odluku uz pomoć prijatelja. Sigurni smo da će vam ova besplatna usluga Kreditnog savetnika pomoći da se lakše odlučite koja je to ponuda najbolja za vas i vaš budžet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari