Mesta u Ljuboviji koje vredi posetiti #vidisrbiju 1Foto: TO

V.d. direktorka TOS-a, Marija Labović, posetila je Ljuboviju, u okviru letnje promotivne kampanje, pod sloganom „Izaberi svoju avanturu! #vidisrbiju“.

Pre dolaska u Ljubovijum obišli smo manastir „Sv.Nikolaj Srpski“ smešten u podnožju Sokolske planine, Manastir je zadužbina episkopa šabačkog, gospodina Lavrentija.

Posvećen je Sv. vladiki Nikolaju Velimiroviću. U krugu manastirskog kompleksa nalazi se muzej, konak i veći smeštajni objekat koji može da primi i do 300 gostiju.

Mesta u Ljuboviji koje vredi posetiti #vidisrbiju 2
Foto: TO

Labović, obišla je i obalu Drine na mestu gde će biti izgrađen auto-kamp u Ljuboviji, na osnovu projekta za koji su od ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dobijena sredstva.

Mesta u Ljuboviji koje vredi posetiti #vidisrbiju 3
Foto: TO

Posetili smo i etno domaćinstvo „Vrhpolje“ i još nekoliko smeštajnih kapaciteta na priobalju Drine. Turisti koji posete ovu destinaciju, mogu da uživaju u lepoti Drine ali i u aktivnom odmoru uz ribolov, rafting ili planinarenje. Domaćini organizuju izlete do manastira u Sokogradu i Belim Vodama, kanjona Trešnjice, gde je stanište beloglavog supa, i Bobije, jedne od najlepših planina u Srbiji. Na raspolaganju su i vožnja bicikala u prirodi i pešačke ture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari