"Meta vam je Aleksandar Vučić" 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Povodom teksta „Vučićev kum vlasnik bar 10 elektrana“ objavljenog u jučerašnjem izdanju Danasa, Nikola Petrović je juče poslao demanti sledeće sadržine:

„U pomenutom tekstu, u samom naslovu, a i dalje u tekstu, navodite da sam ja lično vlasnik 10 hidroelektrana. To je netačno. Istina je da sam vlasnik kompanije koja je manjinski vlasnik udela u sedam mini-hidroelektrana. Da dodam, za hidroelektrane Prodanča i Đorđina nisam ni čuo, a kamoli da sam njihov vlasnik.

Na stranu što paušalno zbrajate vlasničke udele u kompanijama, pa mi tako i pripisujete prihod od sedam miliona evra – što je apsolutna neistina, vi javnost dovodite u zabludu, a mene i moju porodicu u opasnost predstavljajući javnosti netačne podatke o mojim prihodima. Ujedno, i pored činjenice da nisam javna ličnost i da su sve hidroelektrane napravljene pre 2012. godine, za vreme prethodne vlasti, vi povezujete moj posao sa činjenicom da sam kum Aleksandra Vučića – koji je očigledno vaša meta.

Pored netačnih tvrdnji koje iznosite u tekstu, a ovo (podsetiću vas) nije prvi put da objavljujete neistine o meni, vi stavljate moju fotografiju, sa vašim slobodnim komentarom da sam lično ja i niko drugi vlasnik najviše hidroelektrana u Srbiji. Neće biti!“

Odgovor redakcije u sutrašnjem izdanju Danasa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari