Mihajlović: Nesposobnost Niša i rukovodstva aerodoma može da ugrozi avio saobraćaj 1Foto: Youtube

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović smatra da grad Niš i rukovodstvo Aerodroma “Konstantin Veliki” nisu u stanju da vode preduzeće.

-Jučerašnje “fejk njuz” su najbolji dokaz da prepucavanje između Aerodrome “Konstantin Veliki” u Nišu i grada Niša direktno ugrožavaju funkcionisanje aerodroma u Nišu, ugrožavaju građane, ugrožavaju bezbednost. Mislim da njihova nesposobnost pokazuje da su spremni da dovedu u pitanje i odvijanje avio saobraćaja, rekla je ministarka Mihajlović.

Ona navodi da ju je iznenadilo to što ni grad Niš ni poslovodstvo aerodnoma nisu odreagovali na informaciju koja je izašla u javnost da radnici obezbeđenja ne mogu ili neće da obavljaju svoj posao što direktno ugrožava bezbednost, putnike koji trebaju da polete sa aerodroma ili slete na ovaj aerodrom i to predstavlja uznemiravanje javnosti.

-Ukoliko grad Niš smatra da može da upravlja aerodromom, onda smatram da im ni komisija Vlade nije potrebna, nego da zaista mogu preraspodelom od postojećeg broja zaposlenih da reše njihovo pitanje, naglasila je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari