Mihajlović: Odluka o aerodromu je pobeda građana Niša 1Zorana Mihajlović Foto: mgsi.gov.rs

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da su podrškom predlogu da Aerodromom “Konstantin Veliki“ upravlja država odbornici Skupštine Niša doneli jedinu moguću odluku, koja će omogućiti nova ulaganja i dalji razvoj aerodroma.

Ona je istakla da je odluka mogla da bu de doneta pre više od dva meseca i ocenila da je, zahvaljujući neodgovornim pojedincima iz Niša, izgubljeno vreme, država i Niš su izgubili veliki novac, a Aerodrom „Konstantin Veliki“ pretrpeo je štetu. Zato je pred novim rukovodstvom aerodroma veliki posao da povrati sve ovo. Važno je, ipak, da je odluka o budućnosti aerodroma doneta u institucijama, a ne na ulici, kako je želela opozicija, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da je, „za razliku od onih koji bi da upravljaju Nišom na ulici“, stav Vlade od početka bio da će prihvatiti svaki stav onih koje su izabrali građani Niša. Današnjom odlukom pobedio je Niš, pobedio je razum nad namerama Zorana Živkovića i grupe željnih samopromocije i ličnih interesa da dalje iscrpljuju grad i obmanjuju građane, kazala je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari