Mihajlović: Poslovanje firme CarGo više nije u nadležnosti Ministarstva saobraćaja 1Foto: FoNet/Ministarstvo građevinarstva

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da pitanje poslovanja firme Kargo (CarGo) nije više u ingerenciji tog ministarstva.

„Nelegalnim poslovanjem i ometanjem službenog lica u vršenju dužnosti bave se drugi organi“, rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje novinara u Kraljevu, a navodi se u saopštenju njenog kabineta.

Srbija je, kako je rekla, „demokratska zemlja i svi su dobrodošli da rade u Srbiji, bilo da se zovu CarGo ili drugačije, ali moraju da se poštuju zakoni jedne zemlje“.

Dodala je da je „to jedina stvar koja je ovde važna, a sve drugo što se dešava je pitanje za druge organe, u čijoj nadležnosti je nelegalno poslovanje, kao i ometanje službenog lica“.

Udruženje građana Kargo koje se bavi prevozom putnika saopštilo je danas ranije da je juče pokušano nezakonito oduzimanje vozila jednom članu tog Uduženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari