Zorana Mihajlović u kampu "Koridora Srbije": Rešićemo sve probleme 1Foto: Ministartsvo građevine

Ona je istakla da će zajedničkim radom Vlade i Koridora Srbije“ svi problemi na deonici biti prevaziđeni i da će istočni krak biti pušten u saobraćaj na jesen.

Imali smo određenih problema na ovoj deonici i verujem da u budućnosti nikada više nećemo imati problema sa građevinskim kompanijama koje izvode radove, kao što smo na ovoj deonici imali sa grčkim Aktorom! Ali, prevazići ćemo sve probleme i na jesen pustiti u saobraćaj istočni krak Koridora 10 ka Bugarskoj. Hvala Koridorima Srbije na svemu što rade kada su investicije u pitanju, nastavljamo novi investicioni ciklus u infrastrukturu gde će Koridori biti investitor na izgradnji auto-puta Niš-Merdare-Priština“, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da očekuje da će svi lokalni putevi koji su oštećeni tokom izgradnje Koridora 10 biti popravljeni, u skladu sa ugovorenim obavezama jer je to jako važno za građane Srbije koji žive u blizini istočnog kraka Koridora 10.

Mihajlovićeva će danas popodne razgovorati u Dimitrovgradu sa bugarskim ministarom transporta, informacionih tehnologija o komunikacija Rosenom Željazkovim o načinima kako da naši gađani i privreda prelaze granice naših država.